Matkakuumetta Thaimaaseen

Perhosia alkaa olla jo vatsassa ja ajatus liikkuu yhä useammin Thaimaaseen. Kauaa ei tarvitse enää odottaa, onneksi, sillä lentomme on varattu 5.11 ja kylmät ilmat jäävät taakse ja 31 astetta lämpöä vastassa. Siellä se kakkoskotimme Villa Satama on odottanut tyhjillään puoli vuotta. Paikka on Bangsaen, joka sijaitsee Bangkokin ja Pattayan puolivälissä. Bangsaen on ihana paikka koska se ei ole turistirysä kuten Pattaya, vaan thaimaalaisten asuttamaa seutua. Viikonloppuisin paikka täyttyy bangokkilaisista lomanviettäjistä. Muutaman turistin saattaa nähdä aika-ajoin, tosin asuuhan siellä muitakin ulkomaalaisia kuin me. 
Päivittelenpä kuulumisiani marraskuussa kun olemme kotiutuneet ja olen saanut uusia kuvauskohteita ja juttuja aikaiseksi.
Nämä kuvat ovat viime reissulta 2012-2013.
 Erityisesti olen viehättynyt paikan rauhallisuuteen ja turvallisuuteen. Alkeellisia kalastusveneet, meri, lämpö, ihmiset ja elämä siellä on aika yksinkertaista, myös itselläkin.
 Bangsaen beach on monta kilometriä pitkä rantakatu. Kadunvarsi on täynnä ruokakojuja ja rantatuoleja ja pöytiä joissa ruokaillaan, Niiden takana on heti meri ja palmut huojuvat yllä. Lepposaa oleilua, tuoreita hedelmiä ja ruoka ei lopu kesken.
Parempaa paikkaa en ole tähän mennessä keksinyt ja suosittelen lämpimästi poikkeamaan jos Thaimaassa matkustelette.

Palaillaan kuulumisien kera.

terkuin Maiju

Kommentit