Tulppaanit

Nyt eletään ihanien tulppaanien aikaa. Tulppaanit ovat lempikukkiani ja usein ostankin kotiin viikonloppukimpun. Poimin muutaman esimerkin Pinterestistä kuinka asetella tulppaanit näyttävästi ja kauniisti.


Pääsiäinen lähestyy ja nyt on hyvä aika mennä hakemaan pajunkissoja tulppaanien seuraksi. Ihana mökkimäinen asetelma suuressa ämpärissä, paljon tulppaaneja ja pajunkissoja.


Monta samankokoista lasipulloa sidotaan yhteen kukkien värisellä nauhalla ja yksi tulppaani kuhunkin pulloon. Pullot voivat olla erikorkuisiakin.


Peltipurkkeja löytyy minulta paljonkin. Ne ovat monikäyttöisiä niin keittiössä kuin kukkavaasinakin. Osan purkeistani olen maalannut valkoiseksi. Toimii myös yrttipurkkina.


Kauniin kukka-asetelman saa syntymään saman värisestä maljakosta ja kukista. Tässä piristeenä punaiset tulppaanit.


Erikokoisia lasipulloja ja runsaasti. Jokaisessa yksi tulppaani ja kaikissa väreissä. Tämä on ehdottomasti suosikkini.


Tulppaanit lasipurkkiin ja lisukkeeksi mustikan varpuja, jotka ovat kestäviä jopa ilman vettä. Tulppaanit on leikattu lyhyeksi ja tehty tiivis kimppu. Todella kaunis.


Tämä asetelma vaatikin jo useamman kimpun ostoa. Yhdellä lehdellä kimppu sidottu yhteen näppärästi (ensin kuminauhalla varmaankin). Näyttävä kukka-asetelma juhlapöytään.


Kommentit