Mökkituvan remonttisuunnitelmia


Tässä lähtötilanne tuvasta/olohuoneesta. Puuta on ihan liikaa ja värikin jo aika kellastunut. Huonekalut ovat myyjän peruja, joten nekin menevät vaihtoon ainakin osittain. Valaistuskin pitää harkita uudelleen kun en tykkää noista loisteputkista. Pääsääntöisesti olen ajatellut maalata katon, seinät ja lattiat vaaleiksi. Ehkä myös ovet ja ikkunat. Poimin muutaman kivan esimerkin, jotka voisivat sopia meidän mökkiimme.


Lattiaan olen ajatellut vaaleaa harmaata maalia. Seinät ja katto valkoiset. Takka mökissä onkin jo valkoinen ja ihan kivan mallinen,sille ei tarvitse tehdä mitään. 


 Tässä mökissä on käytetty vaaleita kuultomaaleja ja näyttää tosi raikkaalta. Sopinee paremmin ihan uuteen pintaan. Pariovet voisin meilläkin maalata valkoiseksi tai tummiksi.


Tässä on kauniisti jätetty hirsiseinä näkyviin tummempana. Sitäkin voisi harkita ja vähän tummentaa omaamme. Tupamme katossa on pari hirttä, niitä voisin korostaa tummemmalla värillä.


Tässä on jätetty lattia ja ikkunat puunväriseksi ja kaikki muu maalattu valkoisella. Oma lattiamme on kyllä hiomisen tarpeessa jos emme sitä maalaa.


Tässä on jo vähän enemmän mökkifiilistä, mutta ajattelimme kuitenkin tehdä vähemmän mökin näköistä sisätiloista. Valkoinen ovi on kaunis.


Tässä on kyllä sitä mitä haen mökin remontilta. Nurkkaus on melko samanlainen kuin mökissämme, ikkunaa vaan pitäisi isontaa reilusti. Näissä kuvissa en ole keskittynyt huonekaluihin vaan pintoihin. Sisustus on sitten ihan oma juttu, mielenkiintoinen sellainen.
Kuvat Pinterestistä

Kommentit