Telliskivi Loomelinnake, Tallinna

 Alustavasti kirjoittelin tulevasta Tallinnan matkastani ja kohteesta Telliskivi, jota kehuttiin lehdessä uutena trendi kohteena Tallinnassa. Satamasta kävelimme, siis kaverini Eijan kanssa, reilut kaksi kilometriä kartta kädessä kohteeseemme. Paikka löytyi helposti ja eikun tutustumaan paikkaan.
Teollisuushallissa oli vain muutama kauppa, lastenvaatteita, koruja ja vintage vaatteita, jonkinmoinen herkkukauppa ja sisustuskauppa-kahvila. Olimme pettyneitä koko paikkaan sen vähäisen tarjonnan vuoksi. Toki siellä oli verhoomoita ja ilmoitus kirpputoristakin, auki vain viikonloppuisin. Kehuttu ravintola F-Hoomekin löydettiin, mutta otettiin vain muutama kuva ja palattiin takaisin vanhaan kaupunkiin.
Pari vuotta pitää ehkä odotella, että kannattaa poiketa uudelleen. Lisää tarjontaa täytyy Telliskiveen saada, jotta sinne turistit tulevat. Yhteenvetona mielestäni kohde ei ole käynnin arvoinen, ainakaan vielä.
 Telliskivi Loomelinna

 Sisustuskauppa oli kivan oloinen. Olisi tehnyt mieli jotain ostaakin, mutta ei vaan viitsi kantaa tavaraa mukana koko päivää. On se kumma juttu, että ensin mennään muka ostoksille ja sitten ei viitsitä roudata kasseja. Kaupan yhteydessä oli kahvila.

 Tähän lamppuun ihastuin, mutta jäi kauppaan...
 F-Hoonen sisäterassi. Tuolit olivat erivärisiä muovituoleja.
 Ravintolan tiski komeine lamppuineen. Oikein viehättävä sisustus.

Ravintolan ulkoterassi.

Kommentit