Mökin ulkohuussi ja inspiraatiokuvat


Tässä mökin huussista kolmen kuvan kollaasi, ei kovin houkuttelevalta näytä vaikka ajaakin asiansa. Hiirikin oli nakertanut mattoa talven aikana. Tämä kaipaa uutta maalia ja reilusti joka pintaan. Valkoinen tai sininen ovat tämän hetken värivalintani tai molempia sekaisin. Onneksi huusissa on ikkuna vasemmalla seinällä. Mutta kesällä hommiin ja otetaan inspiksiä alla olevista huussikuvista.


Tämä huussi näyttää niin puhtaalta ja valoisalta. Valkoiset seinät ja harmaa penkki sopivat hyvin yhteen ja oikea vessanpöntön kansi.


Melkein kuin meidän huussista otettu kuva siis mitoiltaan ja ikkuna vasemmalla. Ihana tapettiseinä ja sininen väri. Kannukin löytyy omasta takaa, siihen kesäkukkia tuoksumaan.


Kaunis huussi ja täynnä kivoja juttuja kuten peili ja lehtien viritys naruilla ja pyykkipojilla. Jotkut kun viihtyvät huussissa pidempäänkin, ainakin täällä viihtyisi.


Sininen maali näyttää tosi kesäiseltä ja suomalaiseen makuun sopivalta. Lattia on jätetty maalamatta ja näyttää kivalta. Samanlainen pesuhommeli löytyykin mökiltä ja vessapaperiteline kankaasta.


Ulkopuolelle tarvitaan käsienpesumahdollisuus ja vesisäiliö hanalla on kätevä. Nätti pyyhe roikkumaan seinälle ja homma toimii.

Kuvat: Pinterest

Kommentit