Mökkikeittiön suunnittelua

Mökin keittiö on aika pieni ja kuitenkin sinne pitäisi mahduttaa paljon toimintoja. Suunnittelimme purkaa takana näkyvän seinän, niin saadaan pois tuo ihme konkelo, Samalla suljetaan pikkumakkarin oviaukko ja siirretään se enemmän vasemmalle(tästä makkarista tehdään wc/kylpyhuone jossain vaiheessa). Kodinkoneet joudutaan uusimaan ja vesi pitää saada tulemaan hanasta.Alustavan suunnitelman mukaan vasemmalle puolelle tulee yläkaappeja kuten nytkin ja oikea puoli jää ilman niitä. Hyllyjä laitetaan tarpeen mukaan.


Tässä keittiössä on kivat tummat alakaapit ja rosterinen uunikin saattaisi tuoda kivaa särmää. Puinen taso ei enää kauheasti miellytä kun sitä on tullut kateltua useammassa asunnossamme.


Tämä viehättää silmääni kaikin puolin. Paksu betonitaso, kauniit puulaatikot ja samanväriset avohyllyt. Eikä laattoja ollenkaan.


Yksi vaihtoehto olisi valkoinen keittiö ja tiililadottu kaakeli seinällä. Vetimet ovat myös mieleeni kun eivät ole liian isoja.


Tässä kuvassa on juuri sellaiset tummat yläkaapit joista olen haaveillut. Kauniit astiat saavat näkyä ulospäin. Vaalea tasokin on aika kiva.


Harmaakin on yksi värivaihtoehto, jota olemme miettineet, koska puulattia maalataan vaalean harmaalla. Kivat nahkavetimet ja allas on hyvän mallinen.


Tämäkin tiskiallas puhuttelee minua. Laatoitus ei välttämättä sovi tuollaisena, näyttää vähän sekavalta. Onneksi on valtavasti kivoja malleja ja kuvia kuten nämä poimimani kuvat Pinterestistä.
Mieheni toivomuksesta uuni tullaan laittamaan korkeammalle ja erikseen. Se saattaa olla aika haaastava homma pikku keittiössämme.

Kommentit