Shoppailemassa

Aika täällä Thaimaassa Bangsaenissa on mennyt siivillä, jo kuukausi takana. En ole käynyt paljoakaan shoppailemassa, mutta jotain sentään olen saanut ostettua markkinoilta ja Robinsonin tavaratalosta. Yleensä vaatteita ja asusteita on vain yksi kappale tarjolla. Jos tykästyy johonkin, on se parempi heti ostaa, muuten jää harmittamaan.

 Pöllöpaita löytyi markkinoilta 100 bathin hintaan (n. 2,70 euroa). Se on kiva ja vilpoinen päällä kun on lyhyt ja leveä helma. Farkkumekko markkinoilta samaan hintaan, tosin en ole vielä edes kokeillut sitä, näytti aika sopivalta.

 Tätä laukkua olin etsinyt jo viime reissulla mutta ei osunut kohdalle. Nyt sen sitten viimein löysin ja ostin samantyylisen pikkupussukankin.

 Nämä pronssinväriset ihanat balleriinat löytyivät paikallisesta tavaratalosta Laemtongista. Oikein hyvät jalassa ja kauniit kuin mitkä.
 Täällä on sellainen kauppa, jossa kaikki tavarat maksavat vain 65 bathia (100=2,70 euroa). Kerrankin kunnonkokoinen kotelo isoille aurinkolaseille ja niin viehättävä pitseineen ja ruutuineen.

Kommentit