Ihanat Thaimaan kukat
Ihanat, kauniit Thaimaan kukat. Näitä jään kaipaamaan, niiden tuoksuja, värejä ja kauneutta. Paluu kotiin Suomeen puolen vuoden jälkeen tuntuu vähän haikealta, mutta kukkivat ne kukat meilläkin jossain vaiheessa kun aurinko alkaa paistaa ja kevät koittaa. Seuraavan kerran kuvailen kukkia koti Suomessa.
Mukavaa kevään odotusta kaikille blogini lukijoille.

Terveisin Maiju

Kommentit

 1. Heippa ,hain kukan nimeä jonka kuvasin Rayongin ulkopuolella Mae Ramphun Beach varrella tänä vuonna , olemme nyt kotona ja luulen että olemme enemmän kuin 3 kuukautta seuraavalla kerralla.
  Ihana blogi kertakaikkiaan, mahtavia valokuvia. Hain kukan nimeä ja löysin tämän sivun,valkea sammettimainen kukka paljon keltaista väriä sisällä , kasvaa pensaassa ja Hotelleissa myös kukka ruukuissa. Jenni Katri Lantto os Mourujärvi olen Facebokissa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa vaan ja kiitos kehuistasi. Kiva laitta kuvia kun saa tietää, että täällä' myös käydään katsomassa niitä vaikkakin jäseniä on vain kahdeksan. Mukavaa kevään odotusta.

   Poista
  2. Kukka on englantilaiselta nimeltään frangipani, latinaksi Plumeria alba, P obtusa tai P rubra. Wikipedia tiesi kertoa suomalaiseksi nimeksi temppelipuut. Tuoksuu ihanalta, ja joskus löytää saippuaa, jossa on kukan aromit. T. Anne May

   Poista
 2. Kiitos selvityksestäsi ja mielenkiinnosta. Mukavaa talven jatkoa täältä Thaimaan Bangsaenista.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti