Himalaya Herbals voiteeni

Näitä rasvapurnukoita raahasin Thaimaasta asti kun kuulin kaveriltani, että lentoemännätkin kehuu ja käyttää Himalayaa, siis pakko olla hyvää rasvaa. Ja oikeesti ovatkin koostumukseltaan ja tuoksultaan oikein miellyttäviä voiteita. Thaimaassa intialaiset Himalaya tuotteen ovat halpoja verrattuna muihin tuontirasvoihin. Toki saahan Thaimaasta omiakin tuotteita, mutta pakkaavat kaikki olemaan lightener mallia eli ihoa vaalentavia voiteita ja ei kait kukaan eurooppalainen osta ihoa vaalentavia kun kerran lämpimään tullaan niin pitäähän ihon ruskettua.
Näitä myytiin vain yhdessä apteekissa Bangsaenissa ja oli tarjolla vain kahta sorttia sillä hetkellä.Nourishing Skin Cream on ravitseva ihovoide käsille, vartalolle ja toki kasvoillekin. Tehoaineina siinä on Aloe Vera, joka ravitsee ja kosteuttaa ihoa. Wintwer Cherry (talvikirsikka), joka suojaa ihoa saasteilta ja pakkaselta.
Ostin 50 ml purkin reissukäyttöön ja koko perheelle isomman purkin.


Revitalizing Night Cream (yövoide), jota käytän iltaisin kosteuttamaan suihkukuivaa naamaani. Voide imeytyy hyvin ja iho tuntuu pehmeältä. Tehoaineina siinä on tomaattia, joka elvyttää ihoa. Valkoista liljaa, joka edesauttaa ihon uusiutumista ja vehnänalkioöljyä, joka suojelee ja kosteuttaa.
Ja mikä parasta, kun palasin reissulta ja huomasin, että saahan näitä jo Suomestakin melkein samaan hintaan.

Kommentit