Viikonlopun kirppiskierroksen satoa


Tätä ne sateiset ja koleat viikonloput saavat aikaan, kiertelyä kirppiksillä. No ei huono vaihtoehto viikonlopun vietolle ollenkaan. Mukaan tarttui pari kangaspalaa ja pitsiä ompeluun, hopeasydänketju tuunauseen, hopeanväriset teepurkit (käyttö vielä epäselvä), lasinen kakkuvuoka ja pieniä banaanikoukkuja. Onnekseni löysin vielä lasisen kannellisen rasian. Keräilen niitä, koska ne ovat kauniita ja säilyttelen niissä korujani.


 Tämä söpöliini kupponen löysi myöskin ostajansa, hinta 3,00 euroa. Tällaisen olisi toki voinut itsekin tehdä mutta ei kaikkee kerkee... ihana pinkin lilahtava pakkaus.

 Huikka -olutkuuleri Hirvi 100% suomenlampaanvillaa, näin lukee kyljessä roikkuvassa lapussa.
Lisäksi oli ohje mukana: Huopainen hirvikuuleri, suojaksi saunojan pullon, viileydeksi jalon juoman. Kasta huopa kylmään veteen, pujota pullo kuuleriin, veden haihtuessa hiljalleen, jäähtyy oluesi juojalleen. En ole saunaihmisiä mutta joulukoristeeksi käy hyvin.


Löytöinä vanha kakkuvuoka ja musta, puinen vati, sekä keltainen pärekoppa, jolle löytyikin heti käyttöä. Nyt pysyy paperi- ja tapettirullat järjestyksessä.Kommentit