Virkkaamalla kivaa

Virkkaaminen on kivaa ja jälkeä syntyy nopeasti. Tämän tuikkujutun olen virkannut puuvillalangasta, pohjassa on  kiinteitä silmukoita ja sivu on pylvästä, jotta tuikun valo näkyisi läpi tunnelmallisesti. Sisälle sopiva purkki ja narulla suu tiukaksi. Pikkulisänä laitoin valkoisen savisydämen joulutervehdyksellä.
Näitä pikkukoreja voisi tehdä kaikenlaisista langanjämistä mitä virkkaajilta löytyy varastoistaan. Toki oikean värinen lanka tekee kopasta mieluisamman. Vanhaa pitsiä koristeeksi tai reunan voi rullata. Näistä tulee kyllä niin söpöjö juttuja, että voisi antaa vaikka lahjaksikin jos virkkausinto oikein riehaantuu.

Mummon neliöt on vanha virkkausmalli, jota paljon käytetään juuri peitoissa ja tyynyissä. Tässä vähän tummahko kuva peitostani, joka on levitetty ison rahin päälle.Kommentit

 1. Aivan upeita juttuja olet virkannut!! Pikkukoreja (ja ehkä vähän isompiakin) olen jo haaveillut tekeväni pitkään, mutta nyt taisi innostus kääntyä ensin tuikun virkkaamiseen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei,
   Kiitos palautteestasi, olin iloinen kun sain lukea viestisi, koska vasta aloittelen tätä blogiani ja välillä ei oikein kaikki mene niinkuin pitäisi. Virkkaaminen on siitä kivaa, että jälkeä syntyy pian ja voi tehdä kaikkia pieniä juttuja yhden illan aikana.
   Onnea tuikun tekoon.

   Poista

Lähetä kommentti