Bangpra Golf Club, Thaimaa

Pelipäivä Bangpran golfkentällä. Kenttä on PGA tason kenttä japanilaisten omistuksessa. Klubitalo on hieno tasokkaine pukuhuoneineen. Klubitalon vieressä on myös resortmajoitusmahdollisuus. Proshop on pieni mutta valikoimaa löytyy. Kierroksen jälkeen tarjoillaan jääteetä ja mintttupyyhkeitä vilvoittamaan oloa. Ravintola on yläkerrassa. Ruokailun lisäksi sieltä voi ostaa mukaan viinejä ja muita tuotteita. Täällä näkee paljon japanilaisia golfareita, tietenkin. Itse pidän tästä kentästä ja palveluista.


Kenttä on kaunis puineen ja kukkineen. Täällä näkee myös paljon eläimiä, kuten värikkäitä lintuja ja apinoita, jotka tällä kertaa olivat piilossa hellettä. Kenttä on erittäin hyväkuntoinen ja vehreä. Griinit ovat tosi nopeat ja kumpuilevat, puttaamiskerrat voi unohtaa ja vain nauttia pelistä. Raffit ovat bermudaruohoa, joten ovat kovin tahmeita, mutta niihinkin oppii. Vedet sekä bunkkerit vaikeuttavat griineille lähestymistä.
Taukopaikat ovat joka kolmannen väylän jälkeen ja täällä oli hyvä tarjonta pikkusyötävistä ja juomista. Caddyt olivat vähän vanhempaa sorttia mutta sitä osaavampia.Mukava pelipäivä takana tuloksista puhumatta. Lämpöä oli yli 30 astetta ja kosteaa. Kuitenkin jaksoimme kävellä kierroksen mainiosti. Suihkuun ja kuivat vaatteet ylle, olut tietenkin kaiken päätteeksi.

Golfterveisin Maiju
Bangpra Golf Club
45 Moo 6 Bangpra Siracha Chonburi Thailand
Bangpra Golf Course   tel: 038-341149-50
www.bangpragolf.co.th

Kommentit