Kahvia kannattaa juoda kuppitolkulla päivässä

Mitä
 enemmän kahvin vaikutuksia tutkitaan, sitä terveellisemmäksi se osoittautuu. Kahvi ehkäisee mm. sydän- ja verisuonitauteja, maksasairauksia, tyypin 2 diabetesta, Parkinsonin tautia ja dementian puhkeamista.
Kannattaa siis hörppiä kahvia aina aterian jälkeen ja pitkin päivää. Mutta terveellisyys ei koske pannukahvia, joka tiettävästi kohottaa huonon kolesterolin pitoisuutta veressä.
Luin kahvin terveellisyydestä yle.fi/uutisista ja samantien kahvin kulutukseni lähti huimaan nousuun. Lukekaapa tekin tuo artikkeli, niin saatte lisää infoa kahvin vaikutuksesta terveyteen.

Kommentit

 1. Olen ehkä vähän eri mieltä - kuppi tai kaksi saisi päivässä riittää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luitko tuosta linkistä aiheeseen liittyvää faktaa?

   Poista
 2. No ihanaa,että tuosta kahvinjuonnistakin on jotain hyötyä...Matkakuume minulla kasvaa.Olisin vielä kysynyt pari asiaa sinulta kun katselin noita Thaimaa sivujasi.Löytyykö tältä loma-alueelta teineille ostettavaa.Piraattikin käy...Vaiko pitäneekö päiväksi lähteä Bangkokiin??
  Onko tuo Chon Burin keskusta sama kuin Bang Saen Beachin?? Oon aivan sekaisin kun kartta näyttä muuta kuin teksti.Vielä on aika vähän tietoa tästä alueesta netisssä kun ei ole niin tunnettu turistien keskuudessa.Onko tuo eläinpuisto ihan ok?? Eläimillä siis siedettävät olosuhteet ja kohtelu mitä tarha oloissa voi olla? Ettei ala käydä sääliksi pikku tiikereitä?? Yövymme vuoden vaihteen rannan tuntumassa Heritage Hotellissa.Golfajat on jo alustavasti varattu.Kiitos jo etukäteen jos viitsit vastata.T:Johanna Mikkelistä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Johanna,
   Luulenpa, että teinit löytävät kaikkea kivaa ja muodikasta ehkäpä jo etuajassa Suomeen nähden. Ainakin tyttäremme 23v. löysi viime reissulla vaikka mitä kivaa. Pirattituotteita on melko vähän tarjolla mutta jotain löytyy. Markkinoita on erilaisia eri paikoissa paljonkin.Tavaratalo Laemtong Bangsaenissa on kiva ja Central Plaza Chonburgissa. Keskusta ei ole sama vaan Chonburg on hiukan kauempana ja siellä on suuret marketit ym. kaupat.Chirachassa on Robinson tavaratalo ja yksityissairaala, jossa halpoja kasvohoitojakin saatavana.Eläinpuisto on iso ja mukava kohde, kuljetaan joko omalla autolla, golfautolla tai junavaunulla. Olette varanneet hotellin hyvältä paikalta, viikonloppuisin on aika hässäkkää beachillä, viikolla rauhallisempaa.
   Me tulemme 5.11 lennolla Mountain Viewin, nähdään ja jutellaan lisää.
   Lämpimää odotellessa Maiju.

   Poista

Lähetä kommentti