11.6.2016

Puffed pizza a´la salami

Kotipizzeriassa oikaistaan kaupan pakastealtaan kautta valmiilla voitaikinalla, joka sopii hyvin puffed pizzalle. Perustarvikkeina tomaattia, puna- ja valkosipulia, tomaattimurskaa, salamia, juustoa ja basilikaa.





Ohje neljälle pizzalle:   400g voitaikinaa (4x100g)
                                      200g Mutti tomaattimurskaa
                                      1 valkosipulin kynsi
                                      1 punasipuli
                                      200g salamia
                                      4 kypsää tomaattia
                                      200g mozzarellajuustoa
                                      2rkl oliiviöljyä
                                      basilikanlehtiä
                                      rouhittua mustapippuria

Laita uuni 225 asteeseen. Sekoita kuorittu valkosipuli tomaattimurskaan ja sekoita sauvasekoittimella. Kuori punasipuli ja leikkaa renkaiksi. Viipaloi salami, tomaatit ja mozzarella. Kauli taikinalevyt ja paista pohjia aluksi 8-10 minuuttia, Nosta uunin lämpö 250 asteeseen. Levitä ensin tomaattikastike ja sen jälkeen muut täytteet. Paista 6-8 minuuttia tai kunnes mozzarella on saanut vähän väriä pintaan. Pirskottele oliiviöljyä pizzan päälle, revi basilikat päälle ja rouhi pippuria juustolle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti